Saltar-se la navegació

Després de sis anys abstenir-me, heus ací que sol, al meu vaixell, no he pogut aguantar més i he sucumbit a la temptació.

Ara amb l’ordinador, la tens tant a l’abast! De res serveix haver tirat la “tele” amb reproductor de vídeo incorporat.  Prems l’interruptor, esperes els segons o minuts de rigor fins que tot és a punt. Mentre tant aprofites per fer-te una cigarreta.  Connectes l’IPhone, amb 3G incorporat, esperes el senyal de: “compartint internet”. La capseta del DropBox es marca amb el OK, i ja ets connectat a tot el món.

Mires el twitter, les webs de rigor – en el meu cas tres de meteorologia, incloent MeteoFrance – el Blog, no fos cas que algú hagués llegit l’ultima entrada que et va costar tant, i res…..

Correu, les dues safates d’entrada. Res, és diumenge……

Bé doncs, cap al Bar Cerdanya a fer el toc.

Tot d’un plegat es posa a ploure, amb insistència. Casum…  Tampoc és qüestió de travessar el port sota la pluja amb la bicicleta. Obres la nevera i decideixes fer-te una clareta, tu tot sol.

Tornes a connectar….. ritual de rigor, descrit anteriorment. Més una altra cigarreta. Fumes massa, penses.

Partida de solitari Spider, que no acabes perquè no estàs per la feina.

I al final: ” Uns amics et van dir que pots connectar amb algunes webs on s’ofereix de forma gratuïta”. L’angelet et diu, NO! ja portes sis anys d’abstinència, aguanta! Saps que no en surt res de bo de tot això! EL dimoniet et diu: Va tiu, no n’hi ha per tant, només una estona. Total, tothom ho fa, perquè has de ser tant diferent?

I hi caus. La carn és dèbil.

Sant Google t’ajuda a trobar-ho, clic per aquí, clic per allà, i ja està, en Full Screen,

TV3 a la carta

En directe, les notícies del 3.24. Strauss-Kahn ha tornat a París, el barça B ha guanyat 4-0 al Cartagena, el barça d’handbol ha perdut davant el reconstituït Athlètic de Madrid, i la pitjor de totes, el rebuig unànime de tots i totes a la sentència del suprem sobre el català a l’escola.

No en tenim prou amb que des de Madrid ens estiguin encalçant sense treva?  No hi ha res millor per poder retallar a tort i a dret: sanitat, educació, medi ambient, etc… que fabricar fantasmes on no n’hi ha. Però si fins i tot des de Madrid han dit que no n’hi ha per tant i que en cap moment s’està vulnerant la política d’immersió lingüística. Penses…..    Però, penses?

I lentament, la pornografia, la immediatesa, la Sacrosanta televisió, amb les Notícies al capdavant, et van contaminant la sang, el cervell, la melsa, el moll de l’os. I ja no penses, al menys per tu mateix. Penses el que volen que pensis. Els cèsars ja ho sabien fa segles, Panem et circenses.

Per sort, la petita X que hi ha a la part superior dreta de la pantalla, t’ajuda.

De què t’ha anat, per poc i tornes a caure!

Molt millor llegir l’últim post de la Bel o de la Carme, o sentir la remor de les gotes quan piquen damunt del vaixell, la forma i colors dels núvols de l’Empordà al capvespre, o flairar la terra mullada, o pensar en el molt que trobes a faltar algunes carícies…….

Ben mirat, al cap i a la fi, el desplegable central de Play Boy/ Play Girl, no t’enganya, allò és el que hi ha, amb més o menys cirurgia, però és el que és.

mira’t el vídeo

na’nit….

One Comment

  1. Molt millor escoltar la pluja que les notícies. És ella la única que resisteix impassible els embats dels humans; qui et pot aportar més serenor i clarividència?
    Ben trobat! 😉


Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: